HISTÒRIA


1951

Creació ESTABLIMENTS VIDAL

Creació ESTABLIMENTS VIDAL

Establiments Vidal es va crear com a empresa familiar l’any 1951, dedicada a la distribució al major, en el Principat d’Andorra.
La primera ubicació de l’empresa va ser el local de l’avinguda Carlemany 43, primer com a forn de pa, ampliant-lo amb el curs dels anys a d’altres productes segons la demanda i les necessitats dels clients.


1971

Unificació en un magatzem central

Unificació en un magatzem central

Es va edificar el primer gran magatzem central, al carrer Sant Antoni 1, que va permetre unificar els diversos locals que tenia l’empresa fins aleshores. Va permetre donar una empenta, al creixement consolidat de l’empresa.
Avui dia és el Pàrquing Vidal.
 


1991

Trasllat a La Margineda

Trasllat a La Margineda

Trasllat a les NOVES INSTAL·LACIONS
L’any 1991, després d’un creixement força important, i a causa dels problemes d’espai de les instal·lacions d’Escaldes, es va optar per traslladar l’activitat de l’empresa a l’actual ubicació de La Margineda.
Això va permetre agrupar a totes les empreses del grup en un mateix emplaçament físic i disposar d’una logística adaptada al present model de negoci.
 
 


1992

Creació del TALLER SIM

Creació del TALLER SIM

El 1992 es crea el TALLER SIM que s’encarrega de la instal·lació i el servei tècnic dels tiradors de cervesa i màquines de cafè, així com del manteniment dels diferents equipaments (vehicles, instal·lacions, etc…).


1995

Creació d’HOTELCO

Creació d’HOTELCO

L’any 1995 es crea l’empresa HOTELCO, dedicada a la distribució de material de parament i de complements per a l’hostaleria i la restauració, amb vocació de cobrir les necessitats dels professionals del sector.


2012

Incorporació de TROTA

Incorporació de TROTA

L’empresa distribueix una amplia gama de productes refrigerats i d’elaboració pròpia d’embotits artesanals. És una empresa implantada fa més de 40 anys al mercat andorrà que gaudeix d’un gran reconeixement dels seus productes per part dels seus clients.


2013

Creació de CANAL IMPULSA

Creació de CANAL IMPULSA

És una empresa especialitzada en productes d’impuls (fruits secs, xips i patates, caramels, xiclets, xocolatines, petites joguines…), així com de col·laboració en el muntatge i abastiment de botigues i petits quioscs especialitzats del seu sector.


2014

Obertura d’HOTELCO – La Seu d’Urgell –

Obertura d’HOTELCO – La Seu d’Urgell –

Es va crear l’empresa amb esperit de creixement a internacional. Disposa d’una botiga al centre de La Seu d’Urgell, així com d’una xarxa comercial que cobreix bona part del Pirineu.


2015

Incorporació d’EUROAND

Incorporació d’EUROAND

Empresa especialitzada en la comercialització de vins i escumosos amb més de 20 anys de reconeguda trajectòria en el sector. Es va incorporar com a un departament dins de l’empresa Establiments Vidal, per a reforçar l’aposta decidida del grup en els productes de qualitat i especialitzats.