FILOSOFIA I VALORS

 

Tenim molt clar quins són els nostres valors i volem continuar desenvolupant aquesta política empresarial d’èxit que ens ha acompanyat fins a la data d’avui.

EMPRESA

El GRUP VIDAL, format per les seves empreses ESTABLIMENTS VIDAL, HOTELCO, TROTA, CANAL IMPULSA i TALLER SIM, és una empresa familiar a on les relacions i els valors humans tenen molta importància i són una part essencial de la nostra manera de ser.

Estem a la recerca constant, de nous productes i de noves famílies d’articles, que puguin ser d’interès pels nostres clients. Disposem d’un departament comercial especialitzat per a garantir una comercialització professionalitzada de cada secció, tot buscant un creixement sostenible.

CLIENTS

La filosofia Win-Win és el nostre objectiu. Volem ser el millor intermediari entre fabricants i clients, sempre amb l’objectiu que el negoci es comparteixi de forma justa. Uns 1.500 clients de diversos sectors ens fan confiança, i el nostre equip comercial els visita regularment.

PROVEÏDORS

Treballem conjuntament amb les marques que representem, sempre pensant en donar una resposta ràpida a les demandes dels nostres clients (promocions, lots especials, accions…).

_mg_2940LOGÍSTICA-DISTRIBUCIÓ

Entenem que la nostra funció és ser el magatzem dels nostres clients i per aquest motiu el servei ha de ser immediat. Amb aquesta finalitat, servim de manera diària a totes les poblacions, i treballem, de dilluns a divendres, les 24 hores del dia, per garantir el millor servei.

PRODUCTES

Procurem evitar la duplicitat de productes diferents. La nostra missió és ser uns bons prescriptors de les marques representades, evitant crear competència entre les que ens fan confiança.